انواع طرز تهیه لواشک سیب با طعم های مختلف

[ad_1]

طرز تهیه لواشک سیب و انار, طرز تهیه لواشک سیب و کیوی, لواشک سیب با طعم های مختلف

طرز تهیه لواشک سیب

چگونه لواشک سیب درست کنیم؟

لواشک سیب خانگی یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه هاست که میتوانید در طعم های مختلف و با ترکیب با انواع میوه های مختلف آن را تهیه کنید.

لواشک خانگی یکی از سالم ترین و پرطرفدارترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه هاست . شما میتوانید لواشک را از هر میوه ای درست کنید به خصوص اگر میوه هایتان زیادی رسیده باشد و احتمال خراب شدنشان وجود داشته باشد بهترین روش برای نگهداری آن ها درست کردن لواشک است. لواشک سیب خانگی یکی از مقوی ترین لواشک هایی است که به سادگی در خانه آماده میشود. لواشک سیب را میتوانید با توجه به فصل جلوی کولر ، در نور آفتاب ، روی بخاری یا در فر خشک کنید.

1- لواشک سیب

مواد لازم لواشک سیب

سیب  به مقدار لازم
آب   به مقدار لازم
شکر   1 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمو در صورت تمایل

طرز تهیه لواشک سیب

سیب ها را تمیز شسته و هسته و دمشان را جدا کنید و سپس سیب ها را با پوست خرد نمایید.

سیب های خرد شده را به همراه 1 قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، آب را به اندازه ای اضافه کنید که روی سیب ها را بپوشانید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گل سیر

یک ساعت جازه دهید سیب ها روی حرارت نرم شوند.

شعله را خاموش کنید و صبر کنید قابلمه سرد شود.

سیب را له کرده از آبکش عبور دهید تا پوست و تفاله هایش جدا شود.

پوره سیب را دوباره روی حرارت قرار دهید و 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و صبر کنید از حرارت بیوفتد.

کف یک سینی بزرگ ، نایلون پهن کرده و پوره سیب را به ضخامت حدود نیم سانتی متر روی نایلون پهن کنید.

سینی را به مدت چند روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود.

لواشک سیب با طعم های مختلف, لواشک سیب در زمستان, آموزش پخت لواشک سیب

طرز تهیه لواشک سیب

نکات لازم برای تهیه لواشک سیب:

برای ترش شدن لواشک سیب میتوانید مقداری جوهر لیمو ، رب انار یا رب نارنج یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید به جای شکر کمی نمک به  پوره سیب اضافه کنید.

لواشک را میتوانید تا یک سال در یخچال و تا چند سال در فریزر نگهداری کنید.

2-  لواشک سیب و انار

مواد لازم لواشک سیب و انار

 سیب  ۴ عدد
انار ۱ کیلو
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
بیشتر بخوانید:  درست کردن مربا هویج

طرز تهیه لواشک سیب و انار

انار را دون کنید و رویشان کمی نمک بپاشید و صبر کنید 2 ساعت بماند و آب بیندازد.

یک لیوان آب به دانه های انار افزوده و با حرارت ملایم بگذارید دانه های انار نرم شوند وقتی از حرارت افتاد این مخلوط را در آبکش بریزید و گوشت کوب را روی دانه ها حرکت کنید که گوشت انار از دانه هایش جدا شود.

سیب را پوست کنید خرد کرده با آب انار روی حرارت بگذارید تا نرم شود.

مخلوط را له کنید و وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک داخل سینی پهن کنید و در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شود.

3- لواشک سیب و کیوی

مواد لازم لواشک سیب و کیوی

 کیوی  نیم کیلو
 سیب 1 عدد
 شکر کمتر از 1/4 پیمانه

آموزش پخت لواشک سیب, لواشک سیب, طرز تهیه لواشک سیب

طرز تهیه لواشک سیب و کیوی

طرز تهیه لواشک سیب و کیوی

سیب و کیوی ها را پوست در غذاساز پوره کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه ها تبخیر شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد.

در صورت تمایل میتوانید شکر را به مواد اضافه کنید.

وقتی مواد از حرارت افتاد روی پلاستیک فریزر پهن کرده جلوی آفتاب بگذارید خشک شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبغوره خانگی

4- لواشک سیب و پرتقال

مواد لازم لواشک سیب و پرتقال روی بخاری

پرتقال 1 کیلو
سیب  5 عدد
نمک مقداری

طرز تهیه لواشک سیب و پرتقال روی بخاری

آب پرتقال را بگیرید و داخل قابلمه بریزید.

سیب ها را پوست گرفته و رنده کنید.

روی حرارت بگذارید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شود.

وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک بریزید تا خشک شود.

در صورتی که فصل تابستان نیست میتوانید لواشک سیب  را روی بخاری بگذارید فقط کافیست کف سینی را با روغن جامد چرب کنید و لواشک را داخل سینی بدون پلاستیک پهن کنید . لواشک سیب روی بخاری در عرض دو روز خشک خواهد شد.

طرز تهیه لواشک سیب, طرز تهیه لواشک سیب در فر, لواشک سیب و پرتقال

طرز تهیه لواشک سیب در فر

طرز تهیه لواشک سیب در فر

برای تهیه لواشک فوری میتوانید لواشک سیب را در فر خشک کنید. برای تهیه لواشک سیب در فر کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده چرب کید و پوره سیب را به ضخامت نیم سانتی متر روی سینی پهن کنید و در فری که از قبل با دمای 100 درجه سانتیگراد گرم شده ، قرار دهید و در فر را نیمه باز بگذارید.

حدود 4 ساعت طول میکشد تا لواشک سیب در فر خشک شود.

 

منبع: بتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربای گل محمدی

[ad_1]   روش های پخت مربا گل محمدی مربا گل محمدی یکی از خوشمزه ترین …