آموزش پاک کردن سیرابی

[ad_1]

روش پاک کردن سیرابی, راهنمای تمیز کردن سیراب و شیردان

پاکیزه کردن سیراب و شیردان

سیرابی یکی از مقوی ترین غذاهایی هست که از قدیم در ایران باب بوده هست. اگر سیرابی پاکیزه شده شود بعد از پخت بینهایت خوشمزه می شود. و اگر پاکیزه شسته نشود اصلا خوشمزه نمی شود. در ادامه یکی از بهترین و آسان ترین روش های پاک کردن سیرابی و شیردان را آموزش داده ایم.

برای پاکیزه کردن سیرابی، ابتدا آن را برش بزنید تا به شکل پوست صافی در بیاید تا به آسودگی بتوانی آن را پاکیزه کنید. اجازه بدهید آب جوش بیاید، سپس آب جوش را داخل قابلمه ای که سیرابی داخل آن جا می شود بریزید سیرابی را سریع داخل آب جوش قرار بدهید به صورتی که پایان اقبال های سیرابی آب جوش باشد بعد از گذشت 1-2 لحظه سیرابی را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و با چاقو روی آن بکشید تا پرزهای سیرابی کنده شود. اگر اقبال هایی از آن باقی ماند باز داخل آب جوش قرار بدهید و باز با چاقو روی آن بکشید تا کاملا سفید و پاکیزه شود.

پاک کردن سیرابی,آموزش پاک کردن سیرابی

آموزش پاک کردن سیرابی

بیشتر بخوانید:  راههای تشخیص برنج ایرانی اصل

بعد از اینکه روی سیرابی پاکیزه شد به پیگیری داخل آن بروید، برای آب‌کشیدن داخل سیرابی باید زیر شیر آب این کار را انجام بدهید به این صورت که آب را کم باز کنید و روی پوست داخل آن دست بکشید. پایان ضایعات و کثیفی های آن را سوا کنید. به صورتی که سفید و پاکیزه شود.

در اکثر مواقع سیرابی را با شیردان بفروش می رسانند. برای پاکیزه کردن شیردان از یک جهت آن را برش بزنید و پایان کثیفی های آن را دور بریزید و زیر آب آن ها را بشویید داخل شیردان به صورت لایه لایه می باشد با دست لایه ها را تکان بدهید و پایان اطراف آن را پاکیزه بشویید. بین آن ها کثیفی باقی نماند و بیرون آن را هم زیر آب کاملا پاکیزه بشویید.

بیشتر بخوانید:  روش هایی برای رفع شوری غذا

اگر سیرابی و شیردان پاکیزه شسته نشود هنگام پخته شدن بو و مزه ی بدی می گیرد.

روش های تمیز کردن سیرابی, تمیز کردن و شستن سیرابی

نحوه آب‌کشیدن سیرابی

بعد از آب‌کشیدن سیرابی می توانید آن را داخل نایلون فریزری بگذارید و در فریزر نگهداری کنید و در دوران مورد نظر آن را بپزید.

طرز پخت سیرابی :

برای پخت سیرابی ابتدا آن را داخل آب قرار بدهید و اجازه بدهید چند لحظه داخل آب بجوشد سپس آب آن را خالی کنید و داخل زودپز یک رقم پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن داغ‌کردن بدهید زمانی که پیازها سبک شدند سیرابی را به آن ها افزایش کنید و بعد آب جوش و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به آن افزایش کنید تمرکزفکر کنید آب آن کم نباشد زیرا حدود 2-3 ساعت به آن اجازه بدهید تا به آرامی بپزد. و بعد از این دوران آن را تست کنید اگر پخته بود نمک آن را بچشید اگر لازم بود باز به آن نمک افزایش کنید. اگر نپخته بود باز به آن اجازه بدهید تا بپزد. مدت دوران پخت با هم گوناگون هست.

بیشتر بخوانید:  روش های پخت سریع حبوبات

بعد از پخت سیرابی ها را خرد کنید و با لیموترش تازه نوش جان کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در …