راز خوشمزه شدن سوپ جو

[ad_1]

 راز خوشمزه شدن سوپ جو, نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ

نکاتی برای تهیه ی سوپ جو

برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.

روش های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها هست. تمرکزفکر کنید اول عصاره را افزایش کنید و بعد نمک آن را بچشید.

 در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو افزایش کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.

 برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو قطعاً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

 بهتر هست از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مشابه نخود و ذرت مشکلی ندارد.

 سوپ سرد باید در کاسه سرد سرو شود.

 برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.

بیشتر بخوانید:  انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها

 سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ جو,اصولی برای خوشمزه شدن سوپ

راز خوشمزه شدن سوپ جو

 در صورت شور شدن سوپ، یک رقم سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 لحظه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

 برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

 یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ افزایش و مخلوط کنید و به کاسه اصلی افزایش کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

 افزودن خامه هم می تواند سبب غلیظ شدن سوپ شود.

 سوپ جو را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت دوران بیشتری نیاز دارد و ممکن هست در تاثیر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم هست.

بیشتر بخوانید:  روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم قطعه های ریز آنها در کاسه باقی نمی ماند.

نحوه ی خوشمزه شدن سوپ, رمز و راز تهیه ی سوپ

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو :

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :

جو پوست کنده  1 لیوان
هویج بزرگ  1 رقم
عصاره مرغ  1 رقم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 رقم
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
کرفس + جعفری به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

برای پخت سوپ جو، می توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  روش هایی برای خشک کردن نعنا

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب افزایش کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان افزایش کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود افزایش کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خرد کرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغز پخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ افزایش کنید و بگذارید با هم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن افزایش کنید و بگذارید کمی بپزند.

اگر می خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و … را افزایش کنید. زیرا جو پرک زود له می شوند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در …