ترشه خشک بابلی
طرز تهیه ترشه خشک بابلی خوشمزه به روش سنتی
ترشه خشک بابلی یک روش گوناگون برای پخت مرغ می باشد و یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی بابل محسوب می شود که از ران مرغ در آن استفاده می شود. در این روش پختن مرغ ، سه مرحله پخت جداگانه داریم و مرغ ها را باید دو بار سرخ کنید و با سس گوجه فرنگی مخصوص در کنار برنج سرو نمایید.
اگر می خواهید یک روش جدید پخت مرغ بیاموزید با ما همراه شوید و روشی جدید برای پخت مرغ را امتحان کنید.
دستور پخت ترشه خشک بابلی
ترشه خشک بابلی
مواد لازم ترشه خشک بابلی
برای 4 نفر
ران مرغ | ۴ رقم |
پیاز | ۱ رقم |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۶ رقم |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب غوره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، کره و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشه خشک بابلی
طرز تهیه ترشه خشک بابلی
ران های مرغ را بعد از آبکشیدن کاملا خشک کنید و سپس رویشان نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و در روغن حرارت دادن دهید تا حدی که تحول رنگ بدهید.
سیر و پیاز را پوست گرفته و به صورت کامل داخل کاسه بیندازید.
2 – 3 لیوان آب جوش افزایش کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مرغ ها را از تابه خارج کنید.
در تابه ای دیگر 1 قاشق غذا خوری کره و 4 قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید و داغ که شد حرارت را ملایم کنید و قطعه های مرغ را درون تابه بچینید و اجازه دهید با حرارت بینهایت ملایم به طور کامل هر دو طرفش برشته شوند.
برای تهیه سس غذا گوجه فرنگی را رنده کنید و با کمی روغن حرارت دادن دهید تا کاملا سرخ شود.
مقداری آب مرغ به پوره گوجه فرنگی افزایش کنید و هم بزنید یکدست شود.
زعفران دم کرده و آبغوره را افزایش کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
ران های سرخ شده را به همراه سس گوجه فرنگی در کاسه مناسب کشیده و به همراه برنج سرو نمایید.