طرز تهیه خمیر فوندانت

[ad_1]

 طرز تهیه خمیر فوندانت,خمیر فوندانت

طرز تهیه فوندانت خانگی

خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی می باشد که جانشین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. با توجه به ارزش بالای آن شما می توانید آن را به آسودگی در منزل تهیه کنید. در ادامه آموزش خمیر فوندانت را برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای مواد لازم برای تهیه فوندانت کره ای :

پودر شکر 900 گرم
گلوکز 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری
آب 1/4 پیمانه
گلیسیرین خوراکی 1 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
عصاره مایع دلخواه (عصاره وانیل)  چند قطره

طرز تهیه خمیر فوندانت:

برای تهیه خمیر فوندانت، ابتدا پودر شکر را الک کنید و در کاسه مناسب و گودی بریزید و کنار بگذارید.

سپس، قابلمه یا کتری را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. اکنون 1/4 آب مواد لازم را در ظرفی بریزید.

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. حدود 5 لحظه شکیبایی کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس کاسه ژلاتین را روی کاسه آب در حال جوش‌آمدن قرار بدهید تا بن ماری کنید.

زمانی که ژلاتین آغاز به حل شدن کرد آن را مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب شود و روشن شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک زبرا

اکنون گلوگز را افزایش کنید و هم بزنید تا گلوکز کاملا حل شود.

بعد از روشن شدن ژلاتین و گلوکز کره را افزایش کنید و دائم هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و گلیسرین خوراکی و عصاره مورد نظرتان را افزایش کنید.

سپس محلول آماده شده را که هنوز از حرارت نیفتاده می باشد را یکباره در مرکز پودر شکر بریزید. اگر محلول حرارت نداشته باشد و آن را یکباره نریزید، خمیرتان شاخه شاخه می شود و انسجام کافی را پیدا نخواهد کرد.

طرز تهیه فوندانت,فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت آسوده

بعد با یک قاشق چوبی آغاز به مخلوط کردن کنید تا کمی منسجم شود. زمانی که همه ی مواد به خورد هم رفتند و منسجم شد، دست تان را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشتان دست تان آغاز به ورز دادن خمیر کنید. خمیر فوندانت را با کف دست ورز ندهید. زیرا حرارت کف دست به خمیر فوندانت منتقل می شود و خمیر حالت خودش را از دست می دهد و قالب نمی گیرد.

بعد از اینکه همه ی پودر شکرها را افزایش کردید اما خمیر هنوز چسبناک بود، شما می توانید باز خیلی مقدار کمی پودر شکر را روی خمیر الک کنید و باز ورز بدهید تا خمیر کاملاً منسجم شود. ولی مراقب باشید که هیچ وقت بیش از حد پودر شکر افزایش نکنید زیرا سبب خشکی و انعطاف ناپذیری خمیر می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت طرح دار

روی سطح کار پودر قند بپاشید و خمیر را روی آن ورز بدهید. خمیر فوندانت شما کمی نرم می باشد و آماده ی استفاده می باشد.

اما برای اینکه خمیر شایستگی بهتری داشته باشد به مدت یک شب به آن استراحت بدهید تا خوب جا بیفتد. برای همین خمیر را داخل سلفون بپیچید و در کاسه در بسته نگه دارید.

تهیه خمیر فوندانت,طرز تهیه خمیر فوندانت راحت

طرز تهیه خمیر فوندانت پیشه ای

نکاتی برای طرز تهیه فوندانت :

خمیر بقیه را می توانید داخل سلفون و در کاسه در بسته نگهداری کنید زیرا مقدار زیاد شکر و حرارت ایجاد شده در روزگار تهیه فوندانت سبب می شود که مواد فوندانت تبهکار نشود.

 تمرکزفکر کنید برای تهیه ی خمیر فوندانت میزان مواد لازم را دقیقا اندازه بگیرید تا خمیر خوبی بدست بیاورید.

 سعی کنید برای طرز تهیه فوندانت کیک، همیشه یک روز قبل از استفاده از آن، خمیر را آماده کنید.

بیشتر بخوانید:  روش های متفاوت برای تهیه ی شیرینی اشکی

 توجه داشته باشید که عصاره مورد نظرتان بی رنگ باشد تا خمیر رنگی نشود. من از وانیل مایع استفاده کردم. شما می توانید از عصاره های میوه ای هم استفاده کنید.

 داغ شدن خمیر فوندانت سبب می شود آن خراب شود و قالب نگیرد.

 خمیر فوندانت را نباید داخل یخچال قرار بدهید زیرا شکننده می شود.

 زمانی که خواستید با خمیر فوندانت کار کنید، قطعا پودر قند و نشاسته ذرت روی سطح صاف بپاشید. تا خمیر نچسبد. هر بار هم که با وردنه کار کردید، خمیر را از سطح صاف بلند کنید.

 برای رنگ کردن خمیر فوندانت کافی می باشد یک تا دو قطره رنگ خوراکی را وسط خمیر فوندانت بریزید و با دستکش حسابی ورز بدهید. حواستان باشد قطعا از دستکش استفاده کنید و گرنه دستتان رنگ می گیرد.

با تركيب رنگ ها می توانيد به رنگ مورد نظرتان برسيد مثلا” برای اينكه رنگ طوسی را درست كنید از دو رنگ بنفش و زرد استفاده كنید.

نمونه هایی از تزیین کیک با خمیر فوندانت

فوندانت,طرز تهیه فوندانت کیک

مدل کیک زرافه با خمیر فوندانت

خمیر فوندانت,طرز تهیه فوندانت

تزیین کیک با خمیر فوندانت

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

[ad_1] طرز تهیه کیک عصرانه طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه انواع کیک عصرانه شکلاتی، ساده …