طرز تهیه پنیر مونتری جک

[ad_1]

 روش های درست کردن پنیر مونتری جک, مواد لازم برای تهیه ی پنیر مونتری جک

پنیر مونتری جک چیست؟

روش تهیه پنیر مونتری جک

این پنیر معمولاً در غذاهای مکزیکی و اسپانیایی به عنوان طعم ملایم استفاده می شود و به خوبی ذوب می شود. از نظر طعم و بافت شبیه پنیر کلبی و چدار میباشد. انواع مونتری جک معروف به خشک جک (نسخه قدیمی) و فلفل جک (فلفل ادویه ای) نیز زیاد محبوب هستند. مونتری جک در سراسر فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت های ایالات متحده موجود میباشد.

پنیر جک مونتری چیست؟

پنیر Monterey Jack یک پنیر آمریکایی میباشد که از شیر گاو تولید می شود که ممکن میباشد بدون چربی یا کامل باشد. دارای بافت صاف و عطر و طعم زیاد ملایمی میباشد. در غذاهای مکزیکی زیاد محبوب میباشد، به آسودگی ذوب می شود و از بسیاری از غذاهای پیش غذا و میان وعده استفاده می شود.

پنیر جک را می توان برای مدت طولانی پیر کرد، که به آن اجازه می دهد خواص پنیری مشابه چدار را به خود اختصاص دهد. رنگ آن زردتر و طعم آن زیاد تندتر می شود. پنیر جک که پیر نمی شود غالباً همراه با گیاهان و سایر طعم دهنده هایی که برای افزایش طعم و مزه افزایش می شوند تولید می شود. احیاناً محبوب ترین جک های با طعم، پنیر Pepper Jack (فلفل جک) میباشد. مونتری جک به نام شهر مونتری، کالیفرنیا نامگذاری شده میباشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چاشنی موفونگو

می توانید پنیر جک را به صورت تکه تکه یا قالبی خریداری کنید. بسیاری از این پنیرها به سختی پیر شده و بدون عطر و طعم هستند. در صورت امکان کالای با کیفیت بهتری را در یک فروشگاه پنیر خریداری کنید.

این پنیر جزء پنیرهای نیمه سخت میباشد. این پنیر زرد کمرنگ میباشد و طعمی مشابه کره و ملایم میباشد.

جانشین پنیر جک مونتری

اگر به جانشین نیاز دارید می توانید از هر یک از پنیرهای زیر را استفاده کنید. همه آنها از نظر بافت شبیه به هم هستند و طعم ملایمی دارند.

پنیر مونستر

 پنیر هاوارتی

 پنیر گودا

طرز تهیه پنیر جک مونتری :

تهیه ی پنیر مونتری جک,درست کردن پنیر مونتری جک

طرز درست کردن پنیر مونتری جک

مواد لازم برای پنیر مونتری جک :

 شیر 5 گالن
 کالچر مزوفیلیک MO30  3 هشتم قاشق چایخوری
 مایه پنیر مایع نصف قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر)
 نمک پنیر یا نمک دریایی  یک و نیم قاشق غذاخوری
 در صورت استفاده از شیر پاستوریزه کلرید کلسیم خوراکی نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پنیر مونتری جک :

ما از 5 گالن شیر محلی استفاده کردیم (می توانید از شیر کامل پاستوریزه از هم استفاده کنید). سپس شیر پاستوریزه را به دمای 32 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از این زمانه کالچر مزوفیلیک را افزایش کنید و حرارت زیر قابلمه را تا پایین ترین حد کم کنید و برای چند لحظه هم بزنید.

بیشتر بخوانید:  5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

در قابلمه را بگذارید و به مدت یک ساعت به آن استراحت بدهید. پس از گذشت این زمانه کلرید کلسیم و مایه پنیر را افزایش کنید و حدود 1 لحظه آن را هم بزنید.

در قابلمه را بگذارید و به آن حدود 45-50 لحظه استراحت بدهید. تا به شکل دلمه شود. اجازه بدهید دلمه ها سفت شوند. و آن ها را با چاقویی ریز کنید و هم بزنید.

اجازه بدهید حدود 10 لحظه استراحت کند و دلمه ها ته نشین شوند. بعد از 10 لحظه دیگر آن را هم بزنید. زیر آن را زیاد کنید تا دمای آن به 38 درجه ی سانتیگراد برسد.

سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 30 لحظه به آن ها استراحت بدهید. آب اضافی آن را خالی کنید به صورتی که آب پنیر تا سطح آن ها قرار بگیرد. سپس نمک را به آن افزایش کنید و هم بزنید. البته می توانید نمک را در آب آن بریزید و پنیر را در آن قرار بدهید.

پنیر مونتری جک چیست,درباره ی پنیر مونتری جک

سوا کردن دلمه های پنیر مونتری جک

پارچه را روی سبدی قرار بدهید و مواد پنیر را روی آن بریزید و پارچه را جمع کنید و جسمی سنگین روی آن قرار بدهید واجازه بدهید تا آب آن کاملا خارج شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

اجازه بدهید 6 ساعت وزنه روی آن قرار بگیرد سپس آن را برخلاف کنید و اجازه بدهید 6 ساعت دیگر بماند تا آبی در آن باقی نماند. و اجازه بدهید و به مدت 2-4 روز در دمای اتاق  کاملا خشک شود. روزانه آن را 2 بار برگردانید.

پنیر مونتری جک را می توانید در دمای 10-12 درجه سانتیگراد به مدت 2-3 ماه نگهداری کنید. تنها پنیر را هفته ای یکبار برگردانید. برای پیشگیری از سفت شدن روی پنیر آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.

زدن روغن زیتون را هر 3-7 روز ازسرگیری کنید. این پنیر بعد از 3 تا 8 ماه دیگر آماده می شود.

مراحل تهیه ی پنیر مونتری جک, طرز درست کردن پنیر مونتری جک

طرز درست کردن پنیر مونتری جک

نکاتی برای تهیه ی پنیر مونتری جک :

اگر در طی مراحل تهیه ی پنیر نمک را افزایش نکردید، پس از شکل گیری پنیر نمک را در آب حل کنید و پنیر آماده شده را به مدت 18 ساعت در آب نمک قرار بدهید و بعد آن را در دمای اتاق کاملا خشک کنید.

 این پنیر ظاهری روستایی دارد. و سفید نیست.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …